Freelance grafiker, grafisk designer og art director

Grafisk assistance til virksomheder og bureauer

Har du akut brug for en freelance grafiker eller art director? Har du brug for hjælp til drift og vedligeholdelse af dit website, din webshop eller til design og skriv af nyhedsbreve? Så rykker jeg ud med kort varsel – ofte allerede fra dag til dag og nogle gange endda samme dag. Jeg kan bookes enkelte dage, uger eller måneder og jeg kan sidde internt i din virksomhed eller arbejde eksternt fra eget kontor.

Fleksibel freelance grafiker fra Næstved

Jeg, Casper Wichmann, har mere end 15 års erfaring med grafisk design, art direction, dtp og rentegning – både til trykte og digitale medier. Jeg er bosat i Næstved, men hvad enten du søger en freelance grafiker i Næstved, i København eller et andet sted på Sjælland og øerne, så er jeg fuldt mobil og fleksibel.

Solid erfaring

I mit virke i reklamebranchen har jeg løst et bredt spænd af opgaver. Fra magasiner, brochurer, kataloger, annoncer, emballage, POS og tilbudsaviser til web-bannere, digitale magasiner, webshops og websites – og stort set alt derimellem. Disse opgaver er løst for et bredt udvalg af virksomheder.

Se min portfolio >

Referencer, bureauer og virksomheder

Adtomic, BR Legetøj, Carlsberg, Coop, DONG Energy, Forbruger-Kontakt, Hello Group, ILVA, Jem & Fix, Marketsquare, Max Bank, McCann, MSN, Novo Nordisk, Novozymes, Nycomed, Ogilvy, Republica, Saxo Bank, TDC, Toys’r’Us, Unilever Bestfoods, TOP-TOY, Ørsted.

Mit løfte

“Lige til og ukompliceret samarbejde med fokus på resultater og aftaler.”

Kontakt mig for et muligt samarbejde

Casper Wichmann
Tlf. +45 28 26 42 62
casper@thejump.dk

Find mig på LinkedIn >

Freelance grafiker Casper Wichmann
Freelance grafiker Casper Wichmann

FAGLIGE KOMPETENCER

Grafisk design
Grafisk produktion
Webdesign
Tekstforfatning
Koncept- og idéudvikling
Drift af websites og webshops

SOFTWARE OG TEKNIK

InDesign
Photoshop
Illustrator
Wordpress (website CMS)
Prestashop (webshop CMS)
Frontend CSS

PERSONLIGE KOMPETENCER

Erfaren og idérig
Hurtig men grundig
Bevarer overblikket
Nysgerrig og lærenem
Rolig og humoristisk

GEOGRAFI

Bosat i Næstved, men arbejder både i Næstved, København og øvrige Sjælland og øerne. Jeg kan arbejde hos dig eller eksternt fra eget kontor.